CSAK egy Nő?! címmel tartottak konferenciát

Debrecen – Azon túl, hogy családanyaként is sikeresek, önmaguk maradtak, vagyis ki tudtak teljesedni az otthonon kívül is, s nem úgy élnek, hogy „mi lett volna, ha”. A debreceni Kőr Dáma Egyesület CSAK egy Nő?! címmel konferenciát szervezett csütörtökön a Megyeháza Árpád termében, amely hasonló program miatt még bizonyosan nem telt meg. A helyszín viszont szimbolikus: a rendezvény, amely nyitott társadalmi párbeszédet kezdett a nők szerepéről, lehetőségéről, helyzetéről a család, az anyaság és a karrier vonatkozásában, nem csak egy szűk kört érint.

Új szerepben lépett a közönség elé Porkoláb Gyöngyi, aki a Kőr Dáma Egyesület és a Méltóság Mezeje program vezetője. Nem mellesleg négy gyermek édesanyja, ezért is valósított meg egy konferenciát CSAK egy Nő?! címmel, hogy nyitott társadalmi párbeszéd kezdődjön a nők szerepéről, lehetőségéről, helyzetéről a család, az anyaság és a karrier vonatkozásában.

Az eseményre olyan előadókat hívtak, mint dr. Széles Diána alpolgármester, Balog Klára családterapeuta, Rubint Réka személyi edző, Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, de hogy a férfiak közül is említsünk néhányat: Guba András piarista szerzetes, Miklóssy Ferenc, a Hajdú-Bihar megyei Iparkamara elnöke vagy Ábrahám László, a National Instruments vezérigazgatója.

Tovább a teljes cikkhez: haon