Digitalizált közösségi főzés a debreceni Séfakadémián

A húszéves Debreceni Kőr Dáma Egyesület a Biztonságos Internet Napja alkalmából egy országos programsorozathoz csatlakozva, digitalizált közösségi főzést szervez 2019. február 10-én  debreceni SéfAkadémián.

A közösségi akció célja, hogy áthidalva a generációs különbségeket egyensúlyt találjon a tradíciók és napjaink digitalizált világa között. A közösségi főzés ötletének alapgondolatát az adta, hogy
amíg a szülők, nagyszülők még receptkönyvből főznek-sütöttek, addig a mai fiatalok már internetről töltik le a recepteket. A Séf Akadémián egy családi ebéd közös elkészítése lesz a feladat.

2019. februárjában a Debreceni Kőr Dáma Egyesület két programmal is csatlakozik az Egyszülős Központ által támogatott  “KAPCSOLJ KI” -programsorozathoz.

“Internetes biztonság, zaklatás, felelős mobilhasználat – csak néhány olyan téma, amely szóba kerül az Egyszülős Központ rendhagyó februári programsorozatán. Február ötödike minden évben a biztonságos internet világnapja, a központban és hét magyarországi városban viszont egész hónapban arra keressük a választ, hogyan érthetnék meg egymást a különböző generációk a digitális világban. ” (Egyszülős Központ)

A program az Egyszülős Központ együttműködésével és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósult meg.

A program támogatója: