Generációk társasjátéka

Idén februárban a 20 éves Debreceni Kőr Dáma Egyesület is csatlakozott az Egyszülős Központ által szervezett és támogatott KAPCSOLJ KI Programsorozathoz.
2019. február 23-án nagy érdeklődés övezte a debreceni Ifjúsági Házban megrendezésre kerülő társasjáték estet, melyhez a Debreceni Kőr Dáma Egyesület is csatlakozott. Az est keretein belül fiatalok, családtagok játszottak különböző társasjátékokat és arra próbáltak választ találni, hogy valóban minden információ megtalálható-e az interneten, elengedhetjük-e a hagyományos információforrásokat.
A program az Egyszülős Központ támogatásával valósult meg.
A kezdeményezés folytatódik, hiszen márciusban egy generációs társas estet szervez az egyesület, ahol ötleteket gyűjtenek majd egy kreatív kültéri társasjáték-installáció létrehozásához.

Gratulálunk Generációk Társasjátéka rendezvénysorozatunk nyerteseinek, akik a közösségi élményt nyújtó ajándékcsomagjaikat hétköznap 15 órától vehetik át a debreceni Ifjúsági Ház-ban. Generációk Társasjátéka rendezvénysorozatunkhoz további ötleteket szívesen fogadunk az info@kordama.hu e-mail címen.