Mit vár Horváth Lili Scherer Pétertől?

Interjúnkat olvashatjátok Horváth Lili színésznővel, aki már nagyon várja a március 10-i nádudvari Csak1est-et. Reméljük ti is! 
Gyakran járnak-e fellépni ebbe a régióba?
Nemrég voltunk Debrecenben a darab Dark verziójával,amit először csináltam és hatalmas élmény volt.Debrecen visszatérő helyszin, pl. a Nagyerdei színpadon játszottuk a 8 nőt a Játékszin vendégszereplésével, de édesanyámmal közös darabunk a Nőkből is megárt a sok-kal is felléptünk már itt.
Ha igen, mit kedvelnek benne?
Tapasztalatom szerint a vidéki közönség sokkal nyitottabb,befogadóbb és pozitívabb.
Miért várják a 10-i estet, miben lesz különleges?  
A Csak1est különlegessége számomra az lesz, hogy nem női partnerrel ülök a színpadon, hanem férfikollégával (Scherer Péter)  és ettől más energiák lesznek, amellett, hogy egyedül kell megszólaltassam a lemez A és B női oldalát. Azt hiszem ilyen kísérlete még nem volt ennek a darabnak.
Miért érdekes ez a fajta alternatív színház, milyen pluszt nyújt számukra?
Különlegesen szívügyem ez a képzeletszínházi előadás, mert ott voltam a születésénél és akkor nem is sejtettük még, hogy ekkora utat fog bejárni. Lassan 5 éve csináljuk, azóta sok kolléga csatlakozott. Nagyon szeretem a darab utáni kialakuló beszélgetéseket és érdekes hallani, milyen új kérdéseket, válaszokat hoz ki a nézőkből a darab. Ezeket később igyekszem beépíteni színészként a következő előadásba. Most is erre számítok.