Porkoláb Gyöngyi Megyei Prima Díjas

Prof. Dr. Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora, Csuja Imre, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész és Senánszky Petra Világ- és Európa-bajnok uszonyos-úszó kapta idén a Hajdú-Bihar Megyei Területi Príma Díjakat. A Megyei Prima Különdíjat a kuratórium Porkoláb Gyöngyinek ítélte oda. A Kölcsey Központban megrendezett gálaesten kiosztották az Év Vállalkozója és az Év Megyei Vállalkozója Díjakat is.

Tizedik alkalommal díjazta a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei szervezete Hajdú-Bihar megye kiválóságait. Megyei Prima díjat az kaphat, aki kiemelkedő eredményével, tevékenységével öregbíti, tovább viszi Debrecen és a megye hírét. A 12 tagú kuratórium – melynek tagjai intézményvezetők, vállalkozók és a VOSZ megyei elnöksége – idén úgy döntött, hogy magyar színház és filmművészet, magyar tudomány, magyar sport és magyar köznevelés kategóriákban választ díjazottakat. Az est fővédnöke Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár és Dr. Papp László, Debrecen polgármestere volt.

Magyar köznevelés kategóriában Porkoláb Gyöngyi munkáját díjazták elismeréssel. Porkoláb Gyöngyi a Campus Nonprofit Kft. marketing kommunikációs és PR tanácsadója, a Lovarda Pódium rendezvénysorozat szervezője. A 17 évvel alakult Kőr Dáma Egyesület elnöke. Ő hívta életre a CS.A.K. egy nő, azaz Család, Anya, Karrier egy nő?! programsorozatot. Négy gyermekes édesanyaként fontosnak tartja a jövő generációját, ezért sem volt kérdés számára, hogy elvállalja a Méltóság Mezeje Program debreceni vezetőjének szerepét.

forrás: civishír