X. CSAK Design vásár

Véget ért egy újabb csodás nyár. Ez alatt sok minden történt és a Csak Design tervezőivel csak külön-külön találkozhattatok.
Szeptember 22-én újra CSAK Design vásár az Egyetem főépületében 11.00-17.00-ig, a már megszokott időpontban.
Ezen a nyáron sok minden történt és nem csak tervezőink életében és nem csak pozitív dolgok. A Föld lakóinak hivatalos kutatások szerint is szembe kell nézniük a klímaváltozás egyre sürgetőbb kihívásaival és nem halogatható tovább a cselekvés és az egyéni felelősségvállalás sem.

X. CSAK Design vásár
A X. CSAK Design vásár éppen ezért a lokális design jegyében szerveződik. A helyi design nem csak attól érték, hogy a környezetünkben fellelhető értékek megismerésére buzdít, hanem attól is, hogy fontos tehermentesítés a környezet számára az, hogy a terméket, amit megvásárolok, nem kell átszállítani tengereken, földrészeken, óceánokon.

A tervezői termékek amellett, hogy lokálisak, etikusan és fenntarthatóan készülnek, ami újabb hatalmas lépés a klímakatasztrófa elkerülése érdekében.

Tarts velünk szeptember 22-én, vasárnap. Találkozz tervezőinkkel, ismerd meg a nyári alkotói szabadság eredményeit, ismerd meg a tárgyak történetét és tegyél a környezetért te is azzal, hogy helyi, etikus módon előállított tárgyakkal gazdagítod az életedet.