Férfiak on board

A férfiak felelősségvállalásáról, az önfeláldozás-elköteleződés-hitbéli erőforrásokról, a férfivá válás útvesztőiről is mesélt Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója a CSAK1est március 25-i rendezvényén a Nagyerdei Víztorony H2O galériájában. A férfienergia és A megbízható férfiak című könyvek szerzője számos érdekes, a mindennapi életből vett tapasztalati élményeken keresztül világított rá a mai korban egyre erősebben mutatkozó hiányosságokra, mindezt kitűnő humorral, önkritikus, szórakoztató hangvétellel.
Sokszor nyúlt vissza a falusi világ férfivá nevelésének elveihez, gyakorlatához, a családi házimunka feltételezett unisex jellegéhez; hangsúlyozva, hogy a családon belüli munkamegosztás fontos kereteket ad, összetartó erő lehet. Mesélt a Férfiak Klubja jövőbeli terveiről is, az egyetemisták körében életre hívható közösségekről, a családi,-női-férfi felelősségvállalásról, lehetséges megoldásokat keresve a korai válások megelőzésére!
Gratulált a Debreceni Kőr Dáma Egyesület 20 aktív évéhez és eredményeihez, hiszen mint mondta ő maga is látja – noha a Férfiak Klubja közösség építés nagyszerű kezdeményezés -, milyen nehézségei adódnak a fenntartható működtetésnek.
A téma aktuális, fontos, érdekes, no és kiaknázhatatlan! Teendő van bőven! Állunk elébe!!!