Lezárult az idei Nemcsak álom! Te is lehetsz példakép! középiskolai roadshow-sorozat

8 intézmény, közel 300 pályaválasztás előtt álló, érdeklődő diák, több mint 10 pályaorientációs téma – röviden ezek jellemezték a Debreceni Kőr Dáma Egyesület által indított középiskolai roadshow-sorozatot.

Milyen pályát válasszunk 18 évesen? Hogyan építsünk karriert a család mellett? Milyen a mai férfi-női szerep? Hogyan kommunikáljuk a családon belüli problémákat? Többek között ezekről a kérdésekről nyitott párbeszédet a Debreceni Kőr Dáma Egyesület áprilisban olyan neves szakemberek közreműködésével, mint Dr. Orosz Róbert pszichológus, Faludi Gabi ékszertervező, Dr. Engler Ágnes társadalomkutató szakember, Dr. Czibere Ibolya szociológus adjunktus, Lakner-Varga Edina pszichológus és Porkoláb Gyöngyi marketing-közgazdász, kulturális manager, aki egyben a program megálmodója és főszervezője.

November folyamán újra a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumba, majd a Gulyás Pál Kollégiumba látogatott el a roadshow, december 1-jén pedig a Fazekas Mihály Gimnáziumban zárta idei “turnéját”. Jövőre megújult formában és tartalommal lepi majd meg a pályaválasztás előtt álló diákokat az egyesület.