MiniExpo

kiállítók:

Maminvent

Maminvent:

A Kopócs Éva által megalkotott „domestic couture”: a Maminvent olyan márka kíván lenni, amely bebizonyítja, hogy az újrahasznosítást lehet magas szinten művelni. Az elfeledett anyagok divatos, praktikus és minőségi termékként kapnak lehetőséget egy új életre, az eredetitől nagyban különböző felhasználási feltétellel.

Faludi G

Faludi G:

A Faludi G egy dinamikusan fejlődő, kis, exkluzív márka, mely filozófiájának és tervezési koncepciójának középpontjába a szépség élvezetét, mint önmagán túlmutató esztétikai élményt helyezi. Az ékszerek kizárólag kézzel készülnek. A folyamat mottója a Tízezer Érintés, mely azt mutatja meg, hogy hányszor kell egy ékszert, az azt felépítő darabokat kézbe venni az elkészítés során, mire a kész darab a dobozba kerül. Ez alkalommal a StartMyStyle csapattal érkezik Gabi, akik megismertetik velünk a színek fontosságát az öltözködésben.

.

EKF Debrecen 2023

EKF csapata

Mint ismeretes, Debrecen városa újra ringbe száll az Európa Kulturális Fővárosa címért. Annak érdekében, hogy célzottan és a lehető leghatékonyabban részt tudjon venni a rangos elismerésért folyó versenyben a város, ez év januárjában DMJV Önkormányzata létrehozta az EKF Debrecen 2023 Programirodát. Az iroda munkatársai azon dolgoznak, hogy minél több civilt, proaktív és öntevékeny közösséget, alkotókat, helyben működő vállalkozást és a kulturális életben tevékenykedő csoportot bevonva a lehető legmagasabb színvonalú pályázatot készítsék el 2017. december 20-ra.

ReményPont

ReményPont:

“Az a támasz, amelyet az ember az életben a leggyakrabban használ, a REMÉNY.”   Szakképzett tanácsadóink, munkatársaink és diák önkénteseink a városlakók jólétéért tevékenykednek. Egyéni lelkigondozói-, párkapcsolati tanácsadás, négyszemközti segítő beszélgetések, segítségnyújtás krízis helyzet esetén. Kiemelt célunk: a generációs falak áthidalása, gondoskodásra való nevelés. A ReményPontban kaphatóak az Advent Kiadó által forgalmazott könyvek.

IgenDebrecen

IgenDebrecen:

Az Igen Debrecen innovátor és startupper/vállalkozó képzés. Az elméleti háttér ismeretek mellett, elsősorban gyakorlatorientált feladatokra koncentrál. Valódi, céges környezethez hasonló csapatmunka során sajátítható el a vállalkozói szemléletmód. A képzés során több csapat indul mindegyikük célja 3 hónap alatt egy ötlet kidolgozása, megvalósításának elindítása, mentorok segítségével. Négy képzésen vagyunk túl, az 5. most szeptemberben indul. Eddig 90 résztvevő 21 ötleten dolgozott, melyből 12 jelenleg is működik.

Hanna Kincse

Hanna Kincse – „A természet érintése”

A Hanna Kincse egy egyedi rendezvényhelyszín, 20 percre a városközponttól, a nagycserei fenyőerdő különleges és a környéken kuriózumnak számító lankáin. A kikapcsolódásra vágyóknak és a meghitt rendezvényhelyszínt keresők számára is tökéletes helyszín. Egyedi gasztro kínálatunk igazi különlegessége, a szezonálisan változó 0 km-es menünk, mely hozzávalói egytől egyig a Hanna Kincse saját konyhakertjéből és udvarából kerülnek ki. Szeretettel várjuk esküvői helyszínt, családi és céges rendezvények, tréningek és csapatépítés, borkóstolók és borvacsorák helyszínét kereső visszatérő és leendő vendégeinket!

Forum Debrecen

FÓRUM Bevásárlóközpont:

A FÓRUM Bevásárlóközpont képviseletében Szűcs-Tarcsa Anita stílustanácsadó érkezik, aki segít nekünk eligazodni abban, hogy mit, mivel és hogyan használjunk öltözködésünkben, hogy ez által minél magabiztosabbak legyünk a mindennapok kihívásában.

Eszti Szépészet Debrecen belvárosában

A név kötelez, több mint egy üzlet. Hely, ahol a szépségápolási rutinod egyénre szabva kialakítják, a személyiségedhez illő sminket megmutatják, megtanítják.

Számukra a legfontosabb a minőség és a minőségi munka. Hogy épp mely termékre vagy termékekre van szükséged, azt csak a több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Józsáné Vári Eleonóra tudja megmondani egy személyes konzultáció alkalmával. Erre a konferencián is lesz lehetőség. Amíg az anyukák kikapcsolódnak a kicsiket gyermeksarok és kézműves foglalkozás várja az Aqua Mano Party animátorai közreműködésével.

ÜvegcsCake

ÜvegcsCake:

A mai felgyorsult és egészségtelen világban ezek az előre elkészített 100% natúr süteményalapok nagy segítsége lehet elsősorban a Nőknek. Minőségi és természetes alapanyagokból vannak összeválogatva, és nagy előnye, hogy nem ipari körülmények között gyártott, hanem kézműves termékek. Megtalálhatja mindenki a kedvére valót, hiszen több kategóriában készítjük el a süteményeket, úgy, mint paleo, szénhidrát-csökkentett és gluténmentes. Sütire Fel!

uvegecscake.hu

Eve's Bouquet

Eve’s Bouquet:

Az Eve’s Bouquet virágüzlet egy álom beteljesülése. Az üzletben a virágkülönlegességeken kívül egyedi, kézzel készített kopogtatók, asztali díszek, szezonális dekorációk, valamint BONSAI fák is megtalálhatóak.

Plusz szolgáltatás a szezonális workshopok, ahol a jelentkezők sajátkezűleg készíthetik el az otthonukba, vagy ajándéknak szánt dekorációt.  (pl. virágdoboz, adventi koszorú, ajtókopogtató)

“Én hiszem, hogy a virág mindig egy jó ötlet” – Demeter Éva tulajdonos, virágkötő.

www.viragdebrecen.hu

KönyvKuckó:

A könyvkuckóban előadóink műveihez a Libri által lehet hozzájutni, emellett belelapozhatunk az Apa Magazin aktuális kiadványába