VI. CSAK egy nő?! szimpózium-CSAK a siker számít?

VI. CSAK egy nő?! szimpózium- CSAK a siker számít?

CSAK a siker számít? címmel 2019. május 30-án, 10.00 órától 15.00 óráig Budapesten, a Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének székházában folytatja útját immár hatodik alkalommal a CSAK egy nő?! program szimpozium-konferencia sorozata.
Az eseményen szó esik majd arról, hogy hogyan élik mindennapjaikat, milyen nehézségekkel és kihívásokkal néznek szembe a gyermekeiket egyedül nevelő vagy sérült gyermekeket ápoló szülők, szülő nélkül nevelkedő gyermekek, valamint a testi fogyatékossággal élők. Körbe járjuk az apaság és az azzal párhuzamos karrierépítés lehetőségeit, szó esik ismét a fellendülő kreatíviparról, de a hagyományokhoz hűen és a nagy érdeklődésre tekintettel ezen alkalommal is megemlékezünk Szabó Magdáról.
A 2016-ban útjára indult Család.Anya.Karrier egy nő?! című program célja, hogy a társadalom szélesebb és szűkebb egységeiben; a családok életében nyitott társadalmi párbeszéd induljon el a hagyományos női-férfiszerepek; a család, anya, nő, karrier viszonyrendszerének újraértelmezése kapcsán.
Az elmúlt évek 5 nagysikerű konferenciái közel 100 neves közéleti személyiséggel, 50 izgalmas témával és rendezvényenként több mint 300 érdeklődővel valósultak meg. A kezdeti célok folyamatosan új aspektussal bővültek: aktuális társadalmi csoportok munkaerő-piaci és kreatívipari kérdések kerültek terítékre cégvezetők, HR szakemberek, dizájnerek közreműködésével. Eddig megrendezett konferenciáink, szimpóziumaink helyszíne Debrecen volt, örömmel hívunk minden érdeklődőt immára fővárosban egy közös beszélgetésre, közös gondolkodásra.
Kerekasztal beszélgetéseinken ismert és kevésbé ismert, ám szakterületükön példamutató életutat maguk mögött tudó résztvevőkkel beszélgetünk négy izgalmas témában.
A rendezvényen a résztvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: az info@csakegyno.hu oldalon várjuk jelentkezéseket. Az esemény jótékonysági célt is szolgál. A résztvevők felajánlásaikkal támogathatják az idén 100 éves Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét.